Bolagskategori: NSI – Nordic Surface Innovation

Bolag inom färg- och ytbehandling

Lohjan Maru Oy

Lohjan Maru OY grundades 1987. Bolaget utvecklar och producerar till den tillverkande industrin i Finland. Bolaget har en egen produktutveckling och mångsidiga produktionslinjer. Bolagets verksamhet är koncentrerad till färg, smältlimsutrustning, industriella lim- och byggindustriprodukter. Bolaget förvärvades 2021 och ingår under dotterbolaget Nordic Surface Innovation AB. Bolaget har sin verksamhet i Lohja i närheten av Helsingfors.

NSI Oy

F.d. Tukkuliike Kokkonen Oy. Bolaget säljer det egna färgvarumärket Illves till finsk bygg- och lågprishandel och distribuerar även externa färg- och smörjmedelsvarumärken i Finland. Bolaget har sitt huvudkontor i Esbo utanför Helsingfors, och ingår i NSI, Tångens affärsområde för bolag inom färg- och ytbehandling.

Vadstena Färg

Vadstena Färg är en nischad slamfärgsproducent som producerar hållbara slamfärgsprodukter till färgproducenter och återförsäljare av färg. Bolaget erbjuder produkter i det egna varumärket Svensk Rödfärg samt utveckling och produktion för kunders olika varumärken. Företaget är beläget i Skänninge i Östergötland och har en modern och effektiv produktionsanläggning. Bolaget har en lång tradition av att producera slamfärg och är idag ledande på handstruken rödfärg. Vadstena Färg tillverkar klassisk rödfärg med miljövänliga och moderna råvaror och metoder.

Per Skånberg

VD & Investeringschef
per@tangenik.se
0704 169 895

Fredrik Löfgren

Kasper Gefors

Besöksadress

Västra Hamngatan 9
411 17 Göteborg

Visa på Google Maps

Följ oss

Privacy policy • Cookies • © Tången Industrikapital