Bolagskategori: NEE - Nordic Energy Efficiency

Bolag inom elektronik, belysning och energieffektivisering

Malux

Malux är branschens ledande leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Med hög kompetens, service och marknadens bredaste produktsortiment skapar Malux förutsättningarna för en säkrare värld. Sedan starten 1972 har Malux arbetat för en säkrare vardag inom sina verksamhetsområden industri, kommunikation och belysning. Huvudkontoret finns i Örnsköldsvik och har dotterbolag i Norge, Finland och Baltikum. Bolaget förvärvades av Tången under 2022.

Aluwave

Aluwave utvecklar och producerar skräddarsydda belysningslösningar till producenter och elgrossister. Bolagets produkter är i huvudsak skräddarsydda armaturer och ledmoduler. Tången Industrikapital blev delägare i Aluwave 2020. Bolaget har sitt huvudkontor i Mölndal samt fabriker på Hönö och i Qingdao.

Svensk Fordonsladdning

Svensk Fordonsladdning erbjuder professionella helhetslösningar inom fordonsladdning. I bolaget finns mångårig erfarenhet av elfordonsladdning som täcker samtliga segment, däribland involveras kompetens inom elnät och entreprenadbranschen. Målsättningen är att erbjuda alla kunder, både privatpersoner, företag och kommunala aktörer, en anpassad lösning oavsett behov. Bolagets laddstationer och laddboxar fungerar för samtliga elbilar och laddhybrider som finns på marknaden. Svensk Fordonsladdning har sitt säte i Rättvik.

Oriva

Oriva erbjuder belysningslösningar för inom- och utomhusmiljö genom de egna varumärkena Oriva och Bolthi till kunder på i huvudsak den nordiska marknaden. Bolaget utvecklar och säljer också belysningsprodukter genom private label-produktion till andra varumärkesägare. Bolaget grundades 1967, har idag 14 medarbetare knutna till sin verksamhet. Huvudkontoret finns i Lanna, Bredaryd.

Per Skånberg

VD & Investeringschef
per@tangenik.se
0704 169 895

Fredrik Löfgren

Kasper Gefors

Besöksadress

Västra Hamngatan 9
411 17 Göteborg

Visa på Google Maps

Följ oss

Privacy policy • Cookies • © Tången Industrikapital